Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Underholdning

Hula opptreden

Hula er mer enn underholdning. Dansen er skjønn, musikken nydelig og et budskap formidles gjennom en historie i bevegelse. Når Anne-Kristine opptrer med hula vil hun på best mulig måte sette dansen i et perspektiv så innholdet når ut til publikum. På den måten forenes kultur, skjønnhet og kunst som gir litt ekstra til både tanke og sjel!

Intensjon og varighet for opptredenen blir til i samarbeid med hver enkelt kunde.

Tidligere kunder er bl.a. Kon Tiki museet, Tromsø Kulturhus, Ringerike kommunes kulturavdeling, Barnas kulturfestival, Protestfestivalen, Changemaker, landstevne for Bygdeungdomslaget, Senteret for Internasjonal Folkedans, Conventor og Pensjonskonferansen 2004, Vigeland Event.

Sagt om opptreden: "Å oppleve hula med Anne-Kristine har gitt meg en ny opplevelse og forståelse av Hawaii. Foruten det estetiske uttrykket i Anne-Kristines bevegelser formidler hun historiefortelling og tidløs universell menneskelig kommunikasjon i en makeløs forening av musikk og bevegelse." Helge Rakstang

Events

Albert og Anne-Kristine er ofte benyttet for å sette spiss på samlinger og selskaper av forskjellige slag.
Når vi opptrer med hula vil vi på best mulig måte sette dansen i et perspektiv så budskapet blir forståelig.

Hula er mer enn underholdning. Dansen er skjønn og musikken nydelig, historier blir fortalt og et budskap formidlet. På den måten forenes kultur, skjønnhet og kunst som gir litt ekstra til både tanke og sjel! Anne-Kristine kan også med letthet gi gjestene en lekende innføring i huladansen så man får en artig opplevelse sammen.

Intensjon og varighet for oppdragene blir til etter avtale med hver enkelt kunde.


bilde

bilde

bilde

 

Share on Facebook

Logg inn