Hopp til innhold

Om Aloha Senteret

bildeAloha Senteret ble startet i 2000, av Anne-Kristine, med formålet å spre kjennskap til "the Aloha spirit" og å gi folk redskaper til god livsmestring.

Anne-Kristine Tischendorf (f. 1964): Er både sosionom, massør, veileder og huladanser med bakgrunn innen ny danseutvikling. Studiereiser tok henne til bl.a. Island, Kina og Japan før hun reiste til Hawaii hvor hun ble betatt av Hula og Hawaiisk healing tradisjon. Parallelt med studier i sjamanisme har Anne-Kristine også flere års psykoterapeutisk utdannelse med omfattende trening og praksis.

"Jeg har alltid vært opptatt av livet, mennesker og det som beveger oss. Det var i '91 begynte jeg å studere den hawaiiske healingstradisjon. Ved siden av at teknikkene var imponerende effektive føltes kunnskapen både vis og forståelig. Dette arbeidet er derfor blitt min livsvei. Jeg har gjennomgått en innvielse med min store inspirator, mesteren Serge Kahili King og er Alaka'i of Huna International, en av lederne i dette globale nettverket som arbeider for fred ved å spre kjennskap til Huna- og alohatanken. Jeg har hatt mange spennende lærere underveis, men jeg vil spesielt takke Susan Pa'iniu Floyd for essensen av min kunnskap i massasje og Kumu Kawaikapuokalani Hewett for å være min hulalærer."

Anne-Kristine tilbyr massasjebehandlinger og personlig veiledning. Hun holder kurs, opptredener og foredrag tilrettelagt for små og store grupper, bedrifter og foreninger.
Aloha senteret tilrettelegger kurs og samarbeider med andre aktører som f.eks Alandra Napali Kai og musikeren Albert Alamodin

Anne-Kristine møtte Alandra og Albert på Kauai, i den Hawaiiske kulturen.
De fant de tonen de både i musikken, dansen og sin interesse for arbeid med mennesker. De har vært medlemmer av hulagruppen Halau Hula Na Lei Kupua O Kauai og har på hver sin måte skapt karrierer som formidlere av livsglede, innsikt og samfunnsutviklere.

bilde

 

Share on Facebook