Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om Aloha Senteret og Anne-Kristine

bildeAloha Senteret ble startet i 2000, av Anne-Kristine, med formålet å spre kjennskap til "the Spirit of Aloha" for å gi folk redskaper til bevisstgjøring, kraft, glede og livsmestring.

Anne-Kristine Tischendorf (f. 1964): Er både sosionom, massør, veileder og huladanser med bakgrunn innen ny danseutvikling. Studiereiser tok henne til bl.a. Island, Kina og Japan før hun reiste til Hawaii hvor hun ble betatt av Hula og Hawaiisk healing tradisjon. Parallelt med studier i sjamanisme har Anne-Kristine også flere års psykoterapeutisk utdannelse fra "Skolen for Gensidig Terapi" i København, med omfattende trening og praksis.

"Jeg har alltid vært opptatt av Det som beveger oss i livet. Det er snart 30 år siden jeg begynte å studere den hawaiiske healingstradisjon. Ved siden av at teknikkene var virkningsfulle føltes kunnskapen både vis og forståelig. I 1996 gjennomgikk jeg en innvielse med min inspirator og mesteren Serge Kahili King. Jeg har hatt mange spennende lærere underveis, men jeg vil spesielt takke Susan Pa'iniu Floyd for essensen av min kunnskap i massasje og Kumu Kawaikapuokalani Hewett for å være min hulalærer. Alt jeg har lært har ansporet et levende engasjement for fredsskapende arbeid og aktiviteter, både ved å spre kjennskap til Huna- og alohatanken og ved å være knyttet til "Friends of Mankind" ved Dhyan Vimal og hans opplysningsarbeid."

Anne-Kristine tilbyr massasjebehandlinger og personlig veiledning. Hun holder kurs, opptredener og foredrag tilrettelagt for små og store grupper, bedrifter og foreninger.
Aloha senteret tilrettelegger kurs og samarbeider med andre aktører som f.eks Alandra Napali Kai og musikeren Albert Alamodin

Anne-Kristine møtte Alandra og Albert på Kauai, i den Hawaiiske kulturen.
De fant de tonen de både i musikken, dansen og sin interesse for arbeid med mennesker. De har vært medlemmer av hulagruppen Halau Hula Na Lei Kupua O Kauai og har på hver sin måte skapt karrierer som samfunnsutviklere og formidlere av livsgledegjennom livskunst og selvrefleksjon.

bilde

 

Share on Facebook

Logg inn