Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Massasje behandling

"OLA MAI I LOKO MAI"
helse kommer innefra.

Ingenting kan erstatte menneskelig berøring!
Mestrene i det gamle Hawaii forstod godt hvor virkningsfullt massasje er for å frigjøre kroppens kraft og styrke kontakten mellom kropp, sinn og ånd. De betraktet helse i forhold til energiflyt.

Mestrene var klar over at både mentalt stress, fastlåste holdninger og muskelspenninger kunne blokkere helse og velvære. Derfor utviklet de massasje- og berøringsteknikker for å kunne motvirke dette og skape avspenning, flyt og harmoni etter som, den gang som nå, kunne hverdagen være utfordrende.

Livserfaring viser at når vi føler oss akseptert og trygge åpner vi oss slik at fysisk og mental velvære gjenopprettes. Hawaii massasje gis derfor med respekt, omsorg og innlevelse.
Etter en Hawaii massasje kan du møte hverdagen på en mer balansert måte med fornyet energi!

Massasje; klinikk i Oslo, i Asker eller som hjemmebesøk.

Veiledende pris er kr. 700,- pr time (inkl. moms). Ved hjemmebesøk må påberegnes et reisetillegg.

Hawaii massasje - varighet fra 1, 1 1/2 til 2 timer.
Kahi Loa massasje - "Magisk Berøring" - 1 times varighet.
Svangerskapsmassasje - på gravidbenken som gir mulighet for å ligge bekvemt på magen hele svangerskapet ut, kan du få fullt utbytte av den hawaiiske massasjens velgjørende strøk.
Forhør deg om Spesialtilbud, du som ønsker massasje gjennom svangerskaps og barseltiden!

Uttaleleser etter behandling ....:

"At min kropp kunne føles så vakker ….nesten like uvirkelig og stort som universet"
T. Halvorsen, Oslo

"Massasjen gir en opplevelse av fullkommen overensstemmelse mellom den som gir og den som passivt tar i mot - Hawaii-massasjen vekker kroppens sanselighet og gir meg en fysisk og mental følelse av velvære og tilfredshet." 
H. Rakstang, Stavanger

"Jeg føler meg som et nytt menneske etter massasjen! Rytmen og berøringen har gjort meg hel igjen." A. Nilsen, Hønefoss.


bilde

bilde

bilde

 

Share on Facebook

Logg inn