Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Massasje

Ingenting kan erstatte menneskelig berøring!
Mestrene i det gamle Hawaii forstod godt hvor virkningsfullt massasje er for å frigjøre kroppens kraft og styrke kontakten mellom kropp, sinn og ånd. De betraktet helse i forhold til energiflyt; de visste at både mentalt stress, fastlåste holdninger og muskelspenninger kunne blokkere helse og velvære. Derfor utviklet de massasje- og berøringsteknikker for å kunne motvirke dette og skape avspenning, flyt og harmoni etter som, den gang som nå, kunne hverdagen være utfordrende.

Kahi Loa - "Magisk Berøring"

På dette kurset lærer du å hente inspirasjon fra naturelementene og kombinere det med lett stimulans av huden for å oppnå en bestemt virkning. Effekten oppstår når berøring og klart, mentalt fokus forenes. Denne teknikken - Kahi Loa eller Magisk Berøring, som den også kalles, er en tradisjon fra Kahili familien på Kauai, videreutviklet og gitt meg av min læremester Serge Kahili King.

Magisk Berøring er artig, lett å lære og enestående i sin anvendelighet. Den kan praktiseres av alle og mottas av alle!

Introduksjonskurs, ca 2 timer. Innføringskurs, 16 timer eller 2 dager intensiv.

Share on Facebook

Logg inn