Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hawaiisk

Dans for kropp og sinn; Filosofi for hjerte og hjerne; Massasje for berøring av hele vårt vesen

Aloha Senteret har hentet sin inspirasjon i den opprinnelige Hawaiiske kulturen og søker å gi enkeltmennesket som deg, såvel som gruppe, en opplevelse av livgivende Væren og redskaper til helsebringende valg i hverdagen. Det tror vi er til det beste for hver og en av oss og samfunnet som helhet!

Den Hawaiiske kulturen er enestående i måten Kjærlighet, Omsorg og Medfølelse gjennomsyrer det hawaiiske folket og deres tilnærming til livet. Dette kommer tydelig til uttrykk i tankesett og healingtradisjoner, sånn som Huna filosofi, Hula dans og Hawaiisk massasje. Mestrene i det gamle Hawaii hadde en inngående forståelse for hvordan kropp og sinn henger sammen som er på høyde med samtidens forskning rundt fysisk og psykisk helse og velferd. I rytmene, bevegelsene og berøringen fra dette isolerte øyriket i Stillehavet kan vi finne tilbake til en tilstand som ofte er etterlengtet i dagens prestasjonssamfunn og som faktisk er en forutsetning for å lykkes i de fleste målsettinger!

Berøring er mer enn ta og å bli tatt på! Berøring er den komplekse helheten av sanseinntrykk som informerer kroppen om hva som skjer med oss og som hjernen vår så tolker - som læring og erfaring. Vi berøres også til en stor grad indirekte - gjennom språk og bilder, form og toner, kulturuttrykk andre mennesker har etterlatt seg om sine erfaringer.

I boken sin, Berøring, skriver lege og hudspesialist Ole Fyrand om at hele livet faktisk er en eneste lang berøring, som vi ikke alltid er oss bevisst. Det å bringe det hverdagslige og tidvis fortrengte opp i dagen er viktig for å bli bedre kjent med oss selv og ikke minst oppdage hvor rikt livet er i samspillet mellom oss og omverdenen, mellom meg og deg.


bilde

bilde

bilde

 

Share on Facebook

Logg inn