Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

For bedrifter og organisasjoner

For bedrifter og organisasjoner


Enestående i sin anvendelighet, Magisk Berøring med Kahi Loa metoden er egnet både til teambuilding såvel som for omsorgsarbeidere:

Berøring er ofte en undervurdert ressurs. Vi vet mye om hvor viktig berøring er for spedbarnets utvikling. For de eldre er vennlig berøring likeså viktig!

Magisk Berøring er en metode som bygger på forståelsen av hvordan stimulans av nervene i huden kommuniserer med alle organene i kroppen og dermed påvirker kropp- og sinnstilstand.

Magisk Berøring er lett å lære og enestående i sin anvendelighet. Lett berøring kombinert med fokus og positiv intensjon har en dyptgripende virkning på kropp og sinn.

Magisk Berøring er blitt undervist både til barn og voksne, både i skolen og i helsevesenet.

Opplæringen kan tilpasses den enkelte gruppes behov og muligheter. Introduksjonskurs, ca 2 timer. Innføringskurs,16 timer eller 2 dager intensiv.

OBS: Metoden passer også meget godt til å inngå som supplement på seminarer og konferanser hvor det er lite bevegelse og mye mental aktivitet. I slike sammenhenger kan Magisk Berøring bidra til å myke opp stemningen og gi en friskt tilskudd av energi.

"HE HALE KE KINI NO KE MANA'O"

kroppen er sinnets hjem.

Opplæringen kan tilpasses den enkelte gruppes behov og muligheter. Introduksjonskurs, ca 2 timer. Innføringskurs,16 timer eller 2 dager intensiv.

Kurs i Hula - dans som frigjør Kraft og Glede, også på arbeidsplassen

Hula dansen er en fantastisk måte å koordinere kropp og sinn på. Bevegelsene er behagelige og trinnene bevisstgjør oss om hvordan vi fungerer i hverdagen og samarbeider med kollegaer og omgivelser!
Når leder vi, når følger vi? Når trekker vi i samme retning og når tråkker vi hverandre på tærne! I Hula øver vi oss på å danse sammen som èn kropp men en felles intensjon og det kan tidvis være en god utfordring for oss individualister!

Hula er livserfaring og menneskekunnskap nedfelt i legender og historier som holdes levende gjennom rituelle sanger og danser.
Dansen springer ut av hawaiernes nære tilknytning til naturen.
Gjennom huladansen blir vi minnet om naturen igjen, i en ellers travel hverdag.

På et minikurs i hula får gruppen en innføring i huladansens grunnprinsipper og overføringsverdi til hverdagen vår samt litt kulturhistorie gjennom sang og chant med tanker og historier som vi kan gjenkjenne oss i.

Hula er med hell blitt undervist for både unge og godt voksne; i SFO, i barneskole, ungdomskole og på videregående samt i forskjellige grupper, foreninger og bedrifter.Share on Facebook

Logg inn